Rustpuntje Evenementen

Bekijk hier onze geplande evenementen.  Heb je interesse in meer of een van deze events…  Contacteer ons dan zeker via het contactformulier

Events of beurzen in september 2023

Op deze beurs gaan we aanwezig zijn met een verkoopstand van onze kleurrijke kleding uit Indië en Nepal (nog laatste stuks vd zomer én al winterkleding) Ook wierook, dromenvangers uit Bali, macramé artikelen… Welkom!

Op zaterdag 9 september én zondag 10 september is er een beurs in Mol-Rauw (Kiezelweg, Hof van ‘t Rauw) Zondags gaan wij er wrsl bij zijn, tenzij de groothandels ons eerder “roepen”

Welkom op deze mooie beurs waar we aanwezig zullen zijn met een prachtige, kleurrijke en toffe verkoopstand met heel wat nieuwe artikelen.

Deze beurs staat ook nog op de planning in Nieuwerkerken op 24 september. Kom zeker eens een kijkje nemen en laat je verrassen! Wij gaan daar zeker ook zijn!

Wij zijn alleen zaterdag 30 september open, maar elke betalende klant (boven €20) krijgt sowieso van ons een leuke verrassing! Er staat ook iets kleins om te knabbelen voor groot en klein! Welkom!

Event of beurs in juli en augustus 2023

Een 2-daags buitenfestival waar er veel te beleven is.
Wij zijn daar twee dagen aanwezig met een mooie en kleurrijke verkoopstand, met een greep uit onze artikelen uit de winkel.
Vanzelfsprekend zal onze winkel op zaterdag 15 juli gesloten zijn.
Voel je meer dan welkom om richting Pelt te rijden en eens een kijkje te komen nemen.

21 juli: nationale feestdag, dus ook wij doen dan de deur van onze winkel een dagje dicht.
Op 22 juli zijn we weer paraat om jullie te ontvangen.

Op zondag 6 augustus zijn we te vinden op deze gezellige beurs in Hasselt, St. Lambrechts Herk van 11.00 – 17.00 in de Pastorijstraat 4.
Onze winkel is op 5 augustus normaal geopend.

Op 19 & 20 augustus is het dan weer tijd voor een supergroot en gezellig evenement in Lanaken. Rond het prachtige kasteel Pietersheim kunt u twee dagen lang genieten van muziek, foodtrucks, leuke kraampjes met kleding, sieraden, geschenkartikelen en nog veel meer! Ook zijn er standjes met healers/consulten.
Voor ieder wat wils dus.
Die zaterdag 19 augustus zal de fysieke winkel op de Graatakker gesloten zijn, maar een breng ons gerust een bezoekje op dit event.

In Tienen is er een 2-daags evenement in De Schakel, zowel zaterdag als zondag van 11.00-18.00. Een gratis toegang en een goodie bag voor de eerste 100 bezoekers.
Wijzelf gaan alleen zondags aanwezig zijn in Tienen, zodat we op zaterdag jullie nog kunnen begroeten in onze winkel op de Graatakker.

Events in juni 2023

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni zijn we te vinden op de grootste spirituele beurs in Nederland, Rijswijk. Moest U er een dagje uit van willen maken, we staan op stand A03, welkom!
Vanzelfsprekend is onze fysieke winkel in Turnhout op zaterdag 3 juni dan gesloten.

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni kunt U onze verkoopkraam en nog vele andere leuke standhouders, mediums, healers én foodtrucks komen bezoeken in Lanaken aan Kasteel Pietersheim.
Dit is een outdoor evenement en door de grote variëteit aan kraampjes kunt U er een hele daguitstap van maken!
De omgeving is in ieder geval al prachtig!
Gezien het om een 2-daags evenement gaat, zijn we op zaterdag 17 juni niet geopend en blijft onze winkel die dag gesloten.

Events in mei 2023

Hier zijn we 2 dagen aanwezig met een mooie en kleurrijke verkoopstand. Onze winkel in Turnhout is dan ook op zaterdag 6 mei gesloten.

Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei zijn we aanwezig op deze beurs in Mol-Rauw. Onze fysieke winkel in Turnhout gaat dan natuurlijk die zaterdag gesloten zijn.

Tijdens Pinksteren op 28 en 29 mei, vindt U ons terug in Diepenbeek voor een 2-daags evenement. Zaterdag 27 mei zijn we gewoon geopend van 10.00-18.00

Events in april 2023

Wij zijn het volledige weekend aanwezig op deze beurs met een mooie verkoopstand.
Vanzelfsprekend is onze fysieke winkel op zaterdag 1 april dan gesloten (geen grap!!)
Hier gaan we aanwezig zijn het volledige weekend met een mooie verkoopstand.
Onze fysieke winkel in de Graatakker 72 gaat dus zaterdags gesloten zijn.

Events in maart 2023

Prachtige beurs op een geweldige locatie!!
Op 10 maart komt de verhuiswagen om de grote stukken te verhuizen naar ons thuisadres en binnenkort jullie nieuwe WINKELADRES
Beurs in Meerhout op 18 en 19 maart 2023
Beurs in een prachtig Fletcher Hotel, over de grens in Nederland

Events in februari 2023

Beurs in Oud-Turnhout op 4 en 5 februari 2023
Beurs in Schaffen-Diest op 25 en 26 februari 2023
Sluiting van onze fysieke winkel ‘t Rustpuntje in dit pand.
OPGELET: WIJ BEGROETEN JULLIE GRAAG BINNENKORT OP DE NIEUWE LOCATIE!
EEN KNUSSE WINKELBELEVING IN ONS EIGEN HUIS OP DE GRAATAKKER 72 IN TURNHOUT

Events in januari 2023

Op deze beurs staan we zondag 8 januari, Zaal OC Rooierheide (11.00-17.00)
Op deze beurs staan we zaterdag 21 en zondag 22 januari (11.00-18.00)
In Hof van Rauw
Hier kunt U ons 2 dagen vinden op de grootste beurs van Nederland
Korting 25% op de inkomkaartjes via onze persoonlijke code “RUSTPUNTJE”

Kaartlegging en info via pendel

Duo-consult: kaartlegging én extra info via pendelkaarten

Vanaf april 2023 zullen de consulten van kaartlegging én pendelen (is ons duo-consult!) gewoon doorgaan op ons thuisadres.
Let wel: dit kan alleen op afspraak!
Onze “consult-dagen” zullen dinsdag en vrijdag zijn.
Dus binnenwandelen met “leg eens gauw een kaartje” zal niet gaan!


We hopen om jullie op deze manier toch nog van dienst te zijn met onze consulten. Iets waar we al vele mensen mee hebben kunnen helpen door het krijgen van nieuwe inzichten.

Twijfel niet als je met vragen zit en vraag voor een consult of een coaching gesprek/traject. De Bachbloesem mixen blijf ik eveneens voor jullie maken, na een kort gesprekje.
Maak een afspraak via mail, telefoon of spring eens binnen.

Nieuwsbrief

Door de vernieuwde en verscherpte EU-wetgeving omtrent de privacy zullen er alleen Nieuwsbrieven verzonden worden als U zich zelf hiervoor inschrijft Alle info kunt U natuurlijk ook nog altijd terugvinden op onze website www.rustpuntje.be