Welkom in ’t Rustpuntje, een koffiehuis en geschenkenwinkel in Turnhout waar u volledig tot rust kunt komen

 

Spiritueel winkeltje

Jaja, we zijn iets lekkers gaan halen bij onze buren aan de overkant 

We hebben namelijk iets te vieren! 
Onze winkel 't Rustpuntje gaat binnenkort verhuizen!

Na 5 jaar samen heel wat kindjes te hebben opgevangen in ons huis, als samenwerkende onthaalouders en nu 3,5 jaar onze winkel te hebben uitgebaat samen, ook vanuit ons huis, is het tijd om te veranderen.
We hebben altijd met ons hele hart ons huis opengesteld gehad voor de vele kindjes én ouders en nu ook voor de fijne klanten die ons bezoeken.
Het is toen een bewuste keuze geweest waar we nog altijd achter staan, maar we beginnen ons eigen "salonnetje" een beetje te missen.

Daarom verhuizen we, als alles loopt zoals gepland, half mei naar een prachtig handelspand meer in het centrum van Turnhout. Je kan ons dan komen bezoeken in de Victoriestraat 16, b1 een zijstraat van de zeshoek.
We krijgen dan zelfs een heuse etalage van wel 4 meter breed, fantastisch hé! We worden veel meer zichtbaar voor iedereen! Want nog altijd horen we van klanten dat ze niet wisten dat we hier zaten.
Dit zal dan zeker gaan veranderen 

Achterin het winkelgedeelte zelf is er ruimte voor workshops (dan ook mogelijk tijdens de openingsuren)
En ook voor consulten is er een knusse ruimte voorzien waar je zonder en/of met afspraak langs kan komen als de winkel open is.

Spannend allemaal en we gaan het tot de opening op het nieuwe adres nog behoorlijk druk krijgen, maar dat nemen we er graag bij!

Wanneer de opening juist is laten we jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten! 
Zo, dat is eruit...en nu gaan we lekker onze traktatie opeten, we hebben het verdiend 

ps. nog even melden dat alle klanten die bij ons werkten met Joyn niet mogen vergeten hun punten op te komen nemen voor 6 mei, want dan stoppen we met Joyn.


Tot een volgend "rustpuntje" en alle klanten wensen we bij deze ook een ZALIG PASEN, geniet van het prachtige weer!


Catharina & Stefan